BEÜ Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi “Eğitim Seminerleri Dizisi” ile öğrencilerimize yönelik faaliyetlerine devam ediyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemizde yapılacak olan “Eğitim Seminerleri Dizisi”nin üçüncüsü Dr. Öğretim Üyesi Çağla KARADEMİR tarafından verildi. Ereğli Eğitim Fakültesi konferans salonunda yapılan programda farklı bireylerin karşılaştıkları problemler karşısındaki farklı tutum ve davranışlarının akılcı ve akılcı olmayan düşünceler sonucunda oluştuğu üzerine örnekler verilerek açıklamalar yapıldı. Özellikle “Akılcı Düşünce” hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin karşılaştıkları olaylara vermiş olduğu tepkilerin olumlu yönde gelişmesine yönelik önerilerde bulunuldu. Öğrencilerin sorularının ve merak edilen hususların açıklanması ile program sona erdi. Program sonunda Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Soner YAVUZ tarafından Dr. Öğretim Üyesi Çağla KARADEMİR’e teşekkür belgesi takdim edildi.