BEÜ Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimizin öğrencilerimize yönelik düzenlediği “Eğitim Seminerleri Dizisi” nin 2017-18 Akademik yılı Bahar Dönemi için son semineri Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı!

Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen “Eğitim Seminerleri Dizisi”nin bahar dönemi için son semineri Doç. Dr. Nilüfer DİDİŞ KÖRHASAN tarafından verildi. Programa, öğretim üyeleri, lisans ve yüksek lisans öğrencileri katıldı. Ereğli Eğitim Fakültesi konferans salonunda yapılan programda, özellikle son sınıf ve yüksek lisans öğrencilerimizin akademik kariyer gelişimlerine faydalı olacağı düşünülen “Makale Nasıl Yazılır?” başlığı altında etik kural ve değerlere dikkat edilerek yürütülecek araştırmalara ilişkin raporlaştırma ve makale yazım aşamaları anlatıldı. Özellikle yapılacak araştırmalarda, problem belirleme aşamasından kaynakça ve eklerin yazımına kadar gelişen sürecin nasıl planlanması ve faaliyetlerin nasıl yürütülmesi gerektiği üzerine öneriler verildi. Öğrencilerin sorularının ve merak edilen hususların açıklanması ile program sona erdi. Program sonunda Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Soner YAVUZ tarafından Doç. Dr. Nilüfer DİDİŞ KÖRHASAN’a teşekkür belgesi takdim edildi.