BEÜ Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Eğitim Fakültesi Öğrencilerine "Psikolojik Belirtiler" adlı Seminer Düzenlendi

Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemizde yapılacak olan seminerlerin ilki Dr. Öğretim Üyesi Okan Bilgin tarafından gerçekleştirildi. Denizcilik Fakültesi konferans salonunda yapılan programda “Psikolojik Belirtiler” hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin ruh sağlığı konusunda farkındalık kazanmaları sağlandı. Program sonunda Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Seyithan Demirdağ tarafından Dr. Öğretim Üyesi Okan Bilgin'e teşekkür belgesi takdim edildi.