BEÜ Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Eğitim Fakültesi Öğrencilerine "Akademik Yazma Eğitimi" adlı Seminer Düzenlendi

Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemizde yapılacak olan “Eğitim Seminerleri Dizisi”nin ikincisi Dr. Öğretim Üyesi Erhan YEŞİLYURT tarafından gerçekleştirildi. Ereğli Eğitim Fakültesi konferans salonunda yapılan programda “Akademik Yazma Eğitimi” hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin akademik çalışmalarını doğru ve etik kurallara uygun hazırlamaları konusunda farkındalık kazanmaları sağlandı. Öğrencilerin sorularının ve merak edilen hususların açıklanması ile program son erdi. Program sonunda Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Soner YAVUZ tarafından Dr. Öğretim Üyesi Erhan YEŞİLYURT’a teşekkür belgesi takdim edildi.